logo
 
22-01-2018

Stemmen

Help Thuis in de Wijk aan een donatie van ING Nederland

Onze stichting is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds, dat initiatieven die zich inzetten voor de maatschappij een steuntje in de rug geeft. Help ons aan een zo hoog mogelijk bedrag door op Telstar Thuis in de Wijk te stemmen.
Dat kan hier:


www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-telstar-thuis-in-de-wijk-ttidw

Van maandag 22 januari 12.00 tot en met zondag 11 februari kan er met elk e-mailadres één keer gestemd worden. Op 10 maart 2018 wordt bekend gemaakt welk lokaal initiatief welk bedrag heeft gewonnen. Met een donatie van het ING Nederland fonds willen we de voortzetting van Playing for Success IJmond en School’s cool IJmond faciliteren. Playing for Success wordt uitgevoerd in het leercentrum van het Telstar stadion, School's cool floreert dankzij vrijwillige thuismentoren. Beide programma’s zijn gericht op het verbeteren van motivatie, concentratie, zelfvertrouwen en samenwerking van leerlingen. Dit heeft positieve invloed op de leerprestaties en voorkomt zo schooluitval.
Alvast hartelijk bedankt voor uw stem!

logoSchool's cool IJmond wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Velsen, Gemeente Heemskerk, Woningbedrijf Velsen, Gemeente Velsen, Gemeente Heemskerk, Woningbedrijf Velsen, Tata Steel, Kinderpostzegels Nederland,
BK groep
, Telstar Thuis in de Wijk, Rabobank, ING, J.C. Ruigrok Stichting, Study Consultancy.

Gemeente Velsen Gemeente Heemskerk Tata SteelKinderpostzegels Nederland BK Groep Telstar Thuis in de Wijk
rabobank ING ING Huijbens Study Consultancy Woningbedrijf Velsen