logo
 
21-12-2015

Ook in 2016 weer financiële bijdragen

Steun van Gemeente Velsen, Kinderpostzegels Nederland en Rabobank IJmond

Verheugend nieuws vlak voor de jaarwisseling. De gemeente Velsen, Kinderpostzegels Nederland, en Rabobank IJmond dragen in 2016 financieel bij aan School’s cool IJmond.

Zowel de gemeente Velsen als Kinderpostzegels Nederland vinden het programma goed passen bij het beleid, dat is gericht op het ondersteunen van kwetsbare kinderen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Het DichtbijFonds van Rabobank IJmond draagt School’s cool ook een warm hart toe en heeft daarom voor zowel 2016 als 2017 een donatie toegezegd.

Telstar Thuis in de Wijk, de maatschappelijke stichting waaronder School’s cool IJmond valt, is zeer blij met deze drie toezeggingen. Samen met de sponsoring van de meer dan vijftig bedrijven en instellingen (verenigd in de Club van Honderd) zijn zij van levensbelang voor het voortbestaan van School’s cool.

logoSchool's cool IJmond wordt mede mogelijk gemaakt door: stichting Jeugdprojecten Velsen,
Gemeente Velsen, Kinderpostzegels Nederland, Woningbedrijf Velsen, Holiday Inn IJmuiden,Seaport Beach
BK groep, BEPROMA, TSO-Support, Telstar Thuis in de Wijk, Study Consultancy

Gemeente Velsen Kinderpostzegels Nederland Woningbedrijf Velsen Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach BK Groep Beproma tsoTelstarthuisindeWijk Huijbens Study & Text Consultancy

Zullen wij uw bedrijf hier ook vermelden? Wij kunnen uw ondersteuning, zowel in financiële als personele zin, goed gebruiken!